TAPAHTUMAT

Haku Full Stack -valmennusohjelmaan on auki Oulussa

07.05.2019

Haaveiletko työstä web-ohjelmoinnin parissa?

Web-ohjelmoinnin osaamista kehittävä Full Stack -valmennusohjelma järjestetään 26.8.−18.10.2019 OSAOn Kaukovainion yksikössä. Ohjelmassa perehdytään web-ohjelmointiin, JavaScript-kirjastoihin sekä osallistutaan tiimeittäin yritysten projekteihin. Tarkoituksena on saada kattava kuva webohjelmoijan työkentästä, rakentaa single page- ja multipage-sovelluksia sekä perehtyä tietokantoihin.

Aiempaa osaamista web-ohjelmoinnista ei edellytetä, sillä ohjelma räätälöidään osaamistason perusteella. Valmennusohjelman ohjelmointikieliä ovat HTML5, CSS, JavaScript ja PHP. Osallistujan osaamistasosta riippuen JavaScript-kirjastoista käsitellään React, Node.js ja Redux sekä tietokannoista MySQL ja mahdollisuuksien mukaan myös NoSQL sekä MongoDB.

Valmennusohjelma on suunnattu ensisijaisesti työttömille tai työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. Lisätiedot: osao.fi/fullstack

 

Tapahtuma

20.03.2019

Turun kaupungin DigiPore-osahanke osallistui Varsinais-Suomen TE-palveluiden järjestämään CONNECT ICT-alan minirekrymessuille 5.2.2019 klo 15.00-17.00 Turun pääkirjastossa. Rekrymessuille osallistui näyttelyasettelijoina monipuolisesti paikallisia alan yrityksiä sekä hankkeita ja arviolta rekrymessukävijöitä olikin lähemmäs 400 ihmistä. Messuille osallistujat pitivät palautteen mukaan tärkeänä ICT-alaan keskittyvää tapahtumaa ja olivat tyytyväisiä, kun saivat yrityksiin suoran kontaktin. Myös Turun DigiPore sai useampia hakemuksia hankkeeseen ja hakijoiden tapaamisen jälkeen osahankkeessa työskennelläänkin hakijoiden työmarkkinoille sijoittumisen edistämiseksi.

CONNECT ICT-alan minirekrymessuista varmasti kuullaan vielä, sen verran toimivaksi ja kysytyksi konseptiksi jo ensimmäiset minirekrymessut osoittautui. Pysy siis kuulolla seuraamalla Turun kaupungin DigiPore-osahanketta sosiaalisessa mediassa Facebookissa Digipore Turku ja Instagramissa @digipore_turku.